Heroes of Rock (14 juli)

Onder de naam Heroes of Rock spelen Bert Heerink (links) en André Becker (rechts).

Zanger Bert Heerink werd in de jaren 80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit Burning Heart en boekte later succes met Juli July. Heerink schitterde daarna jarenlang als frontman van Kayak. Ook de vertolking van de klassieke nummers uit de Disneyfilm Tarzan brachten hem grote naamsbekendheid. Bert werkte ook met grote orkesten als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands orkest in diverse theaterproductuies. Tegenwoordig is Heerink zanger bij onder andere Jan Akkermans My Brainbox, Royal Flush en Pink Floyd Project.
Bij de laatst genoemde band ontmoette hij André Becker, gitarist en geestelijk vader van Pink Floyd Project. Deze band steeg in korte tijd tot grote hoogte en wordt al enkele jaren gezien als een van de beste Pink Floyd Tribute-bands van Europa. Becker scoorde in 2012 een hit met de Oostenrijkse zanger Falco Luneau en speelde onder meer met Waylon en Van Dik Hout.

Deze middag/avond tijdens Simmerpark presenteren zij een theaterachtige show van 4 x een half uur. Dat wordt een bijzonder optreden.